2 Installasjonsmåte Transmitter for relativ fuktighet

Alternativ for installasjon av temperatur- og fuktighetstransmitter

 

Følgende avsnitt inneholder viktige retningslinjer og beste praksis for installasjon av sendere for relativ fuktighet (RH), også kjent som relativfuktighetssendere

Normalt, ha to installasjoner for relativ fuktighetssender, hvis du også har dette spørsmålet å lære, vennligst sjekk som følger: 

 

1. Veggmontert relativ fuktighetssender

Temperatur- og fuktighetssenderen er installert i en posisjon hvor den utsettes for en ubegrenset luftsyklus som representerer gjennomsnittlig fuktighet og/eller temperatur i det kontrollerte miljøet.Senderen installeres deretter ca. 4-6 fot over gulvet på innerveggen.HENGKO anbefaler å unngå områder med høy fuktighet, røyk, vibrasjoner eller forhøyet omgivelsestemperatur, noe som kan påvirke sensorens målenøyaktighet.Hvis du trenger å måle i høytemperaturmiljøer, som ovn, høytemperaturrør, etc., kan du velge HT400-serienhøy temperatur sensor, som kan brukes i området -40 til 200 grader Celsius.En eller to, ingen eller med senderalternativ.

 

 Temperatur- og fuktighetstransmitter Installasjonsmåte for HENGKO

 

 

2.Installert i rørledningen FuktighetSender

Når du installerer senderen, vær forsiktig med at sensorsonden er plassert i midten av røret.Sørg for at den er installert vekk fra vifter, hjørner, varme- og kjølespiraler, spjeld og annet utstyr som kan forstyrre målinger av relativ fuktighet.

Tilstrekkelig luftstrøm bør være tilstede i installasjonsposisjonen for riktig drift.Fordi et typisk kanalsystem inneholder et uteluftinntak, kan forurensninger i uteluften ha innvirkning på sensorene og frekvensene som må kalibreres.

Utmerkelse:Årlig inspeksjon av RF-transmittere i rørsystem anbefales.Transmitteren for relativ fuktighet bør installeres på et tørt og skjermet område for uteluft.Ideelt sett bør senderen plasseres på nordsiden av bygningen (under takskjegget) for å unngå at solvarmet luft stiger opp i bygningens vegger og påvirker sensorens relative fuktighet.

DeHT-802C temperatur- og fuktighetssenderbruker en 12V strømforsyning og er ideell for å evaluere fuktighetsnivåer mellom 10 % og 90 % med ±2 % fuktighetsnøyaktighet.Egnet for temperaturavlesninger mellom -20 ℃ og 60 ℃, nøyaktigheten er 0,2 ℃.

Spesielle hensyn bør tas til plassering av varme- og kondensanlegg og bygningsventiler og vifteventiler.Oppvarmet luft og mulige forurensninger knyttet til bygningseksos kan påvirke transmitterens nøyaktighet og kan forurense sensorelementer, noe som krever for tidlig utskifting av enheter eller sensorelementer.

  

  

Vet fortsatt ikke hvordan du installerer senderen for relativ fuktighet eller er interessert i å bestille en fuktighetssensor for dine prosjekter, vennligst kontakt oss ved å sende en forespørsel,

vi sender tilbake så snart som mulig innen 48 timer.

 

 

 

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss

 

 


Post time: Jun-24-2022