Kaldekjedemedisiner Temperatur for å sikre høykvalitetsmedisin

Kaldekjedemedisiner Temperatur for å sikre høykvalitetsmedisin

 Kaldekjedemedisiner Temperatur for å sikre høykvalitetsmedisin

 

Kaldekjedetemperatur er temperaturområdet som må opprettholdes under transport og lagring av temperaturfølsomme produkter som vaksiner, biologiske stoffer og andre legemidler.Det er viktig å opprettholde riktig temperatur for å sikre effektiviteten og sikkerheten til disse produktene.Selv mindre avvik fra det anbefalte temperaturområdet kan forårsake irreversibel skade på produktene, og gjøre dem ineffektive eller til og med skadelige for pasientene.

I dette blogginnlegget vil vi diskutere viktigheten av å opprettholde kjølekjedetemperaturen for høykvalitetsmedisin, hvordan kontrollere temperaturen på kjølekjedemedisiner, og hvordan velge riktig temperatur- og fuktighetssensor for kjølekjedemedisiner.

 

1. Hvorfor kjølekjedetemperatur er så viktig for høykvalitetsmedisin?

Effektiviteten og sikkerheten til temperaturfølsomme produkter er avhengig av å opprettholde riktig kjølekjedetemperatur.Avvik fra anbefalt temperaturområde kan forårsake irreversibel skade på produktene, noe som gjør dem ineffektive eller skadelige for pasientene.Farmasøytiske selskaper investerer mye tid og ressurser for å sikre at produktene deres holder seg innenfor det anbefalte temperaturområdet gjennom hele transport- og lagringsprosessen.

I tillegg er det også viktig å sikre riktig temperatur på kjølekjedemedisiner for å oppfylle regulatoriske krav.Regulerende myndigheter som FDA og WHO har strenge retningslinjer for kjølekjedetemperatur, og manglende overholdelse av disse retningslinjene kan føre til straffer eller til og med tilbakekalling av produkter.

 

2. Hvordan kontrollere temperaturen på kjølekjedemedisiner

Temperaturkontrollert emballasje er den vanligste tilnærmingen til å opprettholde riktig temperatur under transport og lagring.Disse pakkene bruker isolerte materialer og kjøleteknologier for å holde produktene innenfor det anbefalte temperaturområdet, til tross for eksterne temperatursvingninger.

I tillegg til temperaturkontrollert emballasje, er det viktig å opprettholde riktige lagringsforhold i lager og andre lagerfasiliteter.Disse anleggene bør ha temperaturovervåkingssystemer på plass, samt reservestrømkilder i tilfelle strømbrudd.

 

3. Hva slags temperatur- og fuktighetssensor er populært å bruke på markedet?

Det er flere typer temperatur- og fuktighetssensorer tilgjengelig på markedet, inkludert termoelementer, motstandstemperaturdetektorer (RTD), termistorer og halvledersensorer.Hver type sensor har sine egne fordeler og ulemper, avhengig av de spesifikke applikasjonskravene.

Blant disse typer sensorer er industrielle temperatur- og fuktighetssensorer ofte foretrukket for kjølekjedemedisiner.De er designet for å tåle tøffe miljøforhold og gi nøyaktige og pålitelige målinger.Dessuten er de kalibrert for å møte regulatoriske krav.

 

4. Hvordan velge riktig temperatur- og fuktighetssensor for kjølekjedemedisiner

Når du velger en temperatur- og fuktighetssensor for kjølekjedemedisiner, er det viktig å ta hensyn til faktorer som nøyaktighet, pålitelighet og holdbarhet.I tillegg bør den valgte sensoren overholde regulatoriske krav.

Hver type sensor har sine egne fordeler og ulemper.For eksempel er termoelementer robuste og kan måle høye temperaturer, mens RTDer er stabile og presise.Termistorer kan måle små temperaturendringer, og halvledersensorer er små og rimelige.

Industrielle temperatur- og fuktighetssensorer er ofte det foretrukne valget for kjølekjedemedisiner fordi de oppfyller regulatoriske krav, er designet for å tåle tøffe miljøforhold og gir nøyaktige og pålitelige målinger.

Avslutningsvis er det viktig å opprettholde riktig kjølekjedetemperatur for å sikre effektiviteten og sikkerheten til temperaturfølsomme produkter som vaksiner, biologiske legemidler og andre legemidler.Ved å bruke temperaturkontrollert emballasje og pålitelige temperatur- og fuktighetssensorer, kan farmasøytiske selskaper sikre at produktene deres holder seg innenfor det anbefalte temperaturområdet, oppfyller regulatoriske krav og til syvende og sist gi pasienter medisiner av høy kvalitet.

 

Nylig har kinesisk senter for sykdomskontroll og forebygging |CDC • Opplæringsprogram for kinesisk feltepidemiologi Master i folkehelse- Huilai Ma viste at landet, provinsen og byen i fellesskap gjennomførte dyptgående sporbarhetsundersøkelser av de to lokale epidemiene i Beijing Xinfadi Market og Dalian Seafood Company.Det er forskjellige bevis som tyder på at COVID-19 er introdusert avkjølekjede.

 

I 2019 var Kinas import av varehandel 14,31 billioner RMB.I 2020 var importen av kinesisk varehandel 14,23 billioner RMB, en nedgang på 0,7 % fra i fjor.På grunn av Covid-19 i 2020 falt importen litt i Kina.De siste årene har imidlertid kinesisk økonomi og ferskvaremarkedet utviklet seg kraftig, og det kinesiske kjølekjedemarkedet har også fortsatt å ekspandere.I tillegg til etterspørselen fra markedet, har kontinuerlig gunstig politikk også i stor grad fremmet den raske utviklingen av kjølekjedevirksomheten, og de 100 beste inntektene har fortsatt å ekspandere.

 

Kaldekjedeevne.Konsistens av temperatur i den farmasøytiske forsyningskjeden.

 

Hovedproblemet er at den raske utviklingen av kjølekjeden, men mangelen på støttende infrastrukturtjenester.Slik som kjølekjeden transport.Landbruksprodukter må gå gjennom plukking, sortering, transport, pakking, kjølekjede, dyp prosessering og andre trinn.Vegetabilsk transport alltid i en passende lav temperatur tilstand som svært lav tap rate i utlandet med utviklet kjølekjede logistikk.SMBs kjølekjedesystem møter utstyrssammenbrudd, overdreven varmeeksponering, menneskelige feil, skadede varer og høyere kostnader.

Hele prosessen Cold Chain Logistic Managementer viktig.HENGKO Cold-chain Transportation IOT-løsninggjennom de ulike sensorene i temperatur- og fuktighetsovervåkingssystemet, blir de innsamlede dataene lastet opp til skyserveren, og dataene blir integrert, analysert og behandlet gjennom den forhåndslagrede planen, slik at du kan fjernspore temperaturen og fuktigheten til produkt, og sørge for at produktet er lagret ved riktig temperatur. Og transport, når overvåkingsparametrene er unormale, vil responsen og behandlingen være første gang.

 

Ser frem, sammen

Denne pandemien har drevet investeringer for å forbedre kjølekjedelogistikken og er viktigere enn noen gang før.Det vil alltid være utfordringer som dukker opp og hindringer å overvinne, inkludert nye regler og retningslinjer.Å fortsette å streve etter bedre teknologi, bygge på lærdommene under pandemien og presse oss selv til å tenke tre skritt fremover vil bidra til å sikre at vi møter øyeblikket og kollektivt leverer denne nye og spennende fremtiden for helsevesenet.

 

 

Ikke risiker sikkerheten og effekten til dine farmasøytiske produkter.

Kontakt oss i dag for å lære hvordan vår temperaturkontrollerte emballasje og pålitelige temperatur- og fuktighetssensorer

kan hjelpe deg med å opprettholde riktig kjølekjedetemperatur og gi pasienter høykvalitetsmedisiner.

 

 

 

https://www.hengko.com/


Innleggstid: 14. september 2021